Canvis i devolucions

Pots fer qualsevol devolució en un termini de 7 dies laborables a partir de la data en què s’hagi lliurat la comanda. (Segons art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d’ordenació del comerç detallista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre).

En ser comandes que s’imprimeixen sota demanda, si la mercaderia que has rebut està defectuosa (p. ex. perquè hem comès un error d’impressió) naturalment acceptarem la devolució i et reemborsarem els teus diners o t’enviarem una altra vegada el teu producte en perfectes condicions.

Per poder realitzar el canvi d’un article, necessitem que primer estigui a les nostres instal·lacions l’article que voleu tornar, un cop comprovat que ha estat retornat amb l’embalatge original i que no ha estat rentat, procedirem a enviar l’article pel qual el client vol fer el canvi.
Les despeses d’enviament seran a càrrec del client.

En cas de sol·licitar el reemborsament del producte, tenim fins a 30 dies per a realitzar l’abonament en compte del client.

Procedimient de devolució

  1. Enviar-nos un email a [email protected] amb l’identificador de comanda i el motiu de la devolució.
  2. Atenció al client us facilitarà l’adreça d’enviament i un codi de devolució.
  3. Un cop rebut el producte si està en perfecte estat, es procedirà des de La botiga del Liceu al canvi o devolució de l’import corresponent.